O nama

VG TEH Security d.o.o. je tvrtka specijalizirana za privatnu zaštitu (tjelesna zaštita, tehnička zaštita, transport novca, redarske usluge, osobna zaštita-bodyguard, procijene rizika, projektiranje i ugradnja sustava tehničke zaštite) i protupožarnu zaštitu (usluge vatrogasnih tehničara, outsourcing postojećih vatrogasnih postrojbi). U sustavu tjelesne/tehničke i protupožarne zaštite, tvrtka VG TEH Security d.o.o. štiti više od 1000 objekata na području cijele Hrvatske.

Kontinuiran razvoj poslovanja tvrtke VG TEH Security d.o.o. proizlazi i iz vrhunske tehničke opremljenosti. U svom svakodnevnom poslovanju koristimo najsuvremenije sustave radio veze, naoružanje, detektore metala, blindirana vozila najviše sigurnosne klase, GSM i GPS komunikacijska rješenja, napredna ERP poslovna rješenja, te brojna tehnička pomagala.

Certifikati i norme

Usluge privatne i protupožarne zaštite pružamo primjenom integralnog sustava upravljanja poslovanjem, okolišem, zdravljem i sigurnošću, informacijskom sigurnošću, te rizicima, a sve navedeno certificirano je i normama.

Najveće police odgovornosti

Posjedujemo jednu od najvećih polica od odgovornosti iz djelatnosti na hrvatskom tržištu usluga privatne i protupožarne zaštite

Područije cijele Hrvatske

Paketom usluga koje nudimo, a odnose se na privatnu i protupožarne djelatnosti, pokrivamo područje cijele Hrvatske

Od vrata do vrata

Usluge uvoza i izvoza vrijednosnih pošiljki „uslugom od vrata do vrata“, tvrtka VG TEH Security d.o.o. zajedno sa partnerskom tvrtkom BRINK’S, u mogućnosti je izvršiti u/iz 116 zemalja svijeta

Tržišni nastup

Procijene rizika, te adekvatna sigurnosna prosudba sa preporukama i projektnim rješenjima za instaliranje tehničkih sustava zaštite i adekvatnih protokola tjelesne zaštite, sastavni su dio našeg tržišnog nastupa

Rast i kvaliteta

Kontinuirana i specijalizirana edukacija zaposlenika jamac je kontinuiranog poboljšanja i rasta kvalitete usluga koje nudi tvrtka

Usluge

Zaštita, pohrana i transport najvrijednijih umjetničkih dijela

Zaštita, pohrana i transport najvrijednijih umjetničkih dijela

Transport novca i vrijednosnih pošiljki

Transport novca i vrijednosnih pošiljki

Tjelesna i tehnička zaštita

Tjelesna i tehnička zaštita

Protupožarna zaštita

Protupožarna zaštita

Usluge za kupce zlata, dijamanata i nakita

Usluge za kupce zlata, dijamanata i nakita

Tjelesna ZAŠTITA

Tvrtka VG TEH Security d.o.o. provodi trajne i sustavne aktivnosti s ciljem upravljanja kvalitetom vlastitih poslovnih procesa, zaštite zdravlja i sigurnosti zaposlenika, te zaštite radnog i životnog okoliša. Sve poslove planiramo, izvodimo, nadziremo, mjerimo, ocjenjujemo i unapređujem u skladu sa zahtjevima samih korisnika i međunarodnih normi.

Kod usluge tjelesne zaštite, osim na kvaliteti zaposlenika i njihovoj kontinuiranoj edukaciji, usmjeravamo pažnju i na odgovarajuću opremljenosti djelatnika: uniforme ili primjerena civilna odjela te najmodernija tehnička pomagala. Sve to potrebno je za izvršavanje zaštitarskih usluga i to u skladu s kodeksom u zaštitarstvu, s odredbama Zakona o privatnoj zaštiti,  usklađeno s hrvatskim i europskim standardima koji zahtijevaju kako funkcionalnost tako i kvalitetnu vizualnu predodžbu zaštitara.

Sigurnosni NADZOR

Univerzalni sustav tehničke zaštite ne postoji, no od velike je važnosti pravilno ga projektirati, implementirati, održavati i nadzirati. VG TEH Security d.o.o. implementirala je u svoj nadzorni centar mogućnost prijema alarmnih dojava različitih sustava tehničke zaštite putem analognih ili TCP/IP komunikacijskih protokola, video nadzora u realnom vremenu, te kontrole pristupa . Na taj smo način svojim klijentima osigurali dodatni stupanj sigurnosti, te jednostavnost i pouzdanost u administriranju sigurnosnih protokola.

“Pametni SEF”

Ovlašteni smo i za pružanje usluga prijevoza vrijednosnih pošiljki svakodnevnog utroška s različitih lokacija, te povremene jednokratne transporte vrijednosnih pošiljki, kao i opsluživanje bankomata.

Tvrtka VG TEH Security d.o.o.  u mogućnosti  je implementirati najsuvremenija rješenja za stvaranje zatvorenog procesa manipuliranja gotovinom (provjeru, računanje i sigurnu pohranu) – “usluga pametnog  sefa”  koji je najsuvremenije rješenje za rad i pohranu gotovine, pogodan za financijske institucije, trgovačke centre, lance trgovina, benzinske postaje i sl. Zatvoreno novčano rukovanje u rješenju “pametni sef” omogućuje efikasniju obradu gotovine uz istovremeno smanjenje rizika od (oružane) pljačke, provale i (unutarnje) krađe. VG TEH Security d.o.o. planira (putem softwera na pametnom sefu koji je istovremeno instaliran kod korisnika, banke I prijevoznika) prijevoz novca čim “pametni sef” dosegne osiguranu razinu.

1.000+

Zaštićenih
objekata

300+

Zadovoljnih
klijenata

5

Internacionalnih
certifikata

Osiguranje javnih SKUPOVA

Stručni tim tvrtke VG TEH Security d.o.o. precizno razrađuje planove osiguranja javnih skupova, a sve u skladu s potrebama naručitelja i u skladu sa Zakonom o Javnom okupljanju. Najvišu razinu sigurnosti, te održavanje propisanog reda i mira za vrijeme trajanja sportskih, kulturnih, političkih i vjerskih priredbi jamči angažman naših najiskusnijih zaštitara i redara.

Protupožarna ZAŠTITA

U uslugama protupožarne zaštite tvrtka VG TEH Security d.o.o., ovisno o kategoriji ugroženosti od požara štićene lokacije može ponuditi usluge dežurnog vatrogasca putem kvalificiranih vatrogasnih tehničara na način da dopunjavamo postojeću vatrogasnu postrojbu ili vatrogasno dežurstvo, ili da uz dodatnu suglasnost  osnujemo cijelu vatrogasnu postrojbu za određeni objekt visoke ugroženosti od požara. U tehničkom dijelu protupožarne zaštite možemo ponuditi ugradnje analognih i digitalnih sustava vatrodojave te napredne uređaje za gašenje požara.

Osiguranje javnih SKUPOVA

Osobna pratnja, odnosno usluga bodyguard je zasigurno je najzahtjevniji posao. Osoba koja radi ovaj posao posjeduje sljedeće karakteristike: naoko mirna, povučena, vrhunski obučena u streljaštvu, borilačkim vještinama, ima znanje najmanje dvaju svjetskih jezika i dobar je psiholog.  Za  posebne zahtjeve klijenta tvrtka VG TEH Security d.o.o.  odabrala je ekipu ženskih djelatnica za ove usluge. Kroz uslugu osobne zaštite klijentima je osigurana vrhunska usluga, neprimjetan rad i istinska sigurnost.

Kontaktirajte nas

Adresa: Remetinečki gaj 2H, 10000 Zagreb, Hhrvatska

Telefon: +385 1 4800 071

E-mail: info@vgteh.hr

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00