Transport novca i vrijednosnih pošiljki

Tvrtka VG TEH Security d.o.o. ima rješenje ministarstva unutarnjih poslova za pružanje usluga transporta novca i vrijednosnih pošiljki, odnosno prikupljanje i odvoz svakodnevnog utroška s različitih lokacija, te povremene jednokratne transporte vrijednosnih pošiljki, kao i opsluživanje bankomata.

Usluge uvoza i izvoza vrijednosnih pošiljki „uslugom od vrata do vrata“, tvrtka VG TEH Security d.o.o. zajedno sa partnerskom tvrtkom BRINK’S, u mogućnosti je izvršiti u/iz 116 zemalja svijeta.

Tvrtka VG TEH Security d.o.o. u mogućnosti je implementirati najsuvremenija rješenja za stvaranje zatvorenog procesa manipuliranja gotovinom (provjeru, računanje i sigurnu pohranu) – “usluga pametnog sefa” koji je najsuvremenije rješenje za rad i pohranu gotovine, pogodan za financijske institucije, trgovačke centre, lance trgovina, benzinske postaje I sl.

Zatvoreno novčano rukovanje u rješenju “pametni sef” omogućuje efikasniju obradu gotovine uz istovremeno smanjenje rizika od (oružane) pljačke, provale i (unutarnje) krađe.

VG TEH Security d.o.o. planira (putem softwera na pametnom sefu koji je istovremeno instaliran kod korisnika, banke I prijevoznika) prijevoz novca čim “pametni sef” dosegne osiguranu razinu.