Usluge za kupce zlata, dijamanata i nakita

Opsežna usluga od vrata do vrata

VG TEH Security garantira brz i siguran transport vaših vrijednosti, sa jednim dediciranim prijevoznikom za preuzimanje pošiljke, tranzit i dostavu.

Usluga dostave idući dan

VG TEH Security nudi dostavu preko noći uslugu vrata na vrata od i do svakog većeg centra za dijamante i nakit kako bi vam pružila dostavu vaših dobara već idući dan.

Izložbe

Pomažemo našim klijentima da izlože svoje dijamante i nakit na sajmovima po cijelom svijetu, siguran transport do i sa izložbe, skladištenje preko noći ili vikenda te preuzimanje tijekom i nakon izložbe. VG TEH Security isto tako nudi posredovanje sa carinom kako bi ponudili potpunu uslugu od početka do kraja.

Polaganje u trezor i upravljanje inventarom

VG TEH Security omogućava sigurnu pohranu za dijamante i nakit uz punu odgovornost za regulirane dostave u skladišta, dostavu na sajmove i sa istih te privatne izložbe.

Walk-in usluga

Naša šalterska služba omogućava brži transport vaših dobara. Samo donesti vašu pošiljku VG TEH Securityu čim je spremna; mi ćemo preuzeti punu odgovornost tako da vi bezbrižno možete nastaviti svojim poslom. Isto tako možemo vam ponuditi diskretan i osiguran prostor za obavljanje vaših poslova.

„Odaberi i nosi“

Mi ćemo pohraniti vaša dobra u naš trezor, te ćemo ista otpustiti po vašim željama.